NL - FR  

 

 

logotop_n

homefoto_n2

NIEUWS

Vochtbestrijding Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijke productenVoor het injecteren gebruiken wij uitsluitend door officiële instanties goedgekeurde producten voor betoninjectie .Wilt u meer ...
+ lees verder
Onafhankelijk geregistreerd vochtspecialist.

Onafhankelijk geregistreerd vochtspecialist. Zelfwerkende zaakvoerderSpecialist: -betoninjectie -opstijgend vocht -water & brandwerend a...
+ lees verder
Opstijgend vocht ?

"Vocht komt overal” deze uitspraak is helaas waar. Het optrekkend vocht wordt door de stenen in uw muur opgenomen en getransporteerd naar boven. Omda...
+ lees verder
Kelderinjectie

  Kelderinjectie: lekken, barsten en/of scheuren, bel ons voor diagnose en herstelling!BetoninjectieWij werken o.a. voor particulieren, bouwbedrijven, aann...
+ lees verder
Ventilatie

De ecologische oplossing voor condensatie-en geurproblemen!Gedecentraliseerde ventilatie met warmteterugwinning zorgt voor een gezond microklimaat in nieuw...
+ lees verder
Nieuw kantoor-magazijnen mureninjecteren.be

Contacteer ons aan de hand van  onderstaande coördinaten van een HQ in Uw buurt : België : info@mureninjecteren.be www.mureninjecteren.be B2260 W...
+ lees verder
De Lijn
365 dagen per jaar bereikbaar!

Steeds open tijdens het bouwverlof !...
+ lees verder
Partners

Partnership principes  "mureninjecteren.be"  heeft samenwerkingsverbanden met een aantal betrouwbare bedrijven die een transparante bedrijfs...
+ lees verder

 

Opstijgend vocht

Door de jarenlange ervaring van onze experts kan er terplaatse met onze moderne meetapparatuur een diagnose gesteld worden. Voor de oplossing ontvangt u onmiddellijk een kostenberekening.

Efficiënte & betaalbare oplossing  tegen opstijgend vocht!

Wij werken o.a. voor particulieren, bouwbedrijven, aannemers, woningbouwverenigingen, monumenten-zorg, gemeentes, verenigingen van eigenaren etc.Voor het injecteren van uw muren gebruiken wij uitsluitend door officiële instanties goedgekeurde en milieu-vriendelijke producten. 

Met schriftelijke garantie!

Hoe herkennen we vochtproblemen?
Vocht in huis kan vaak onaangename problemen veroorzaken, maar waaraan kunnen we deze vochtproblemen herkennen? Hieronder noemen we enkele punten waaraan u kunt herkennen dat er bij u in huis een vochtprobleem is of vochtproblemen aanwezig zijn:

 

Gevolgen & Schade vochtige muren

“Vocht komt overal” deze uitspraak is helaas waar. Het optrekkend vocht wordt door de stenen in uw muur opgenomen en getransporteerd naar boven. Omdat het vocht telkens maar weer van onder naar boven wordt getransporteerd door uw muur, kan er ook steeds meer vocht bijkomen, het proces blijft zich herhalen. Omdat het vocht kan optrekken in uw muren, kan het doortrekken in de balklaag en de vloer. En dit kan onaangename duurzame gevolgen hebben voor o.a. rottende balken, bol staan van houten vloeren, betonrot, loslaten van stucwerk en behang maar ook schimmel(zwarte plekken) en stank.

Gezondheid:

Een te hoge luchtvochtigheid in een ruimte (gebouw) heeft zonder twijfel enig invloed op de gezondheid die er wonen en/of werken.
Enkele voorbeelden hiervan zijn: Reuma - Bronchitis - Astma - Stramme spieren....

Gezondheid is zeer belangrijk. Daarom is het ook van groot belang om de te hoge luchtvochtigheid terug te brengen tot een leefbaar niveau. Wij raden u aan om bij dit soort van vochtproblemen, te laten beoordelen en meten door een van onze experts, waarna er een oplossing kan worden aangeboden en wij voor u vakkundig en met door officiële instanties goedgekeurd milieuvriendelijk product uw vochtproblemen kan oplossen!

Onze producten, op waterbasis, bevatten geen solventen en zijn 100% ecologisch. "VOS"

Veel injectievloeistoffen bevatten +/-95% white-spirit of andere koolwaterstofsolventen. Voor de injectie van een gemiddelde rijwoning van 45 m² grondoppervlak betekent dit een milieuvervuiling met meer dan 200 liter solventen die op zich niets bijbrengen aan de behandeling! Bovendien zijn de solventdampen ook gevaarlijk voor de mens, met risico op schildersziekte of "OPS".

Oorzaken van opstijgend vocht (lees meer)

Hiermee wordt bedoelt het grondwater en regenwater dat optrekt in de fundering en metselwerk.

Het waarom:

Na verloop van tijd ( dit kan in sommige gevallen jaren duren ) worden bouwmaterialen alsmaar poreuzer (zoals baksteen, zandkalksteen en metselwerk). Hierdoor ontstaat er in de steen een capillaire werking, dit betekend dat de steen zich als een “suikerklontje” volzuigt met water, boven liggende stenen nemen dit vocht over en zuigen zich ook vol met water, op deze manier het vocht laag voor laag zichtbaar hoger in uw muren.

 

Herkenningspunten opstijgend vocht & natte muren (lees meer)

Vochtvlekken:
Doordat er langdurig teveel vocht in uw huis is, kan er achter de bank of kast die tegen de muur aan staat vochtplekken ontstaan, zelfs achter uw gordijnen. Dit vochtprobleem is een veel voorkomend probleem en oogt onschuldig, maar dit vochtprobleem kan uw gezondheid wel degelijk schade. Door middel van veel ventileren kan dit vochtprobleem al minder worden.

Beslagen ramen:
Beslagen ramen kunnen voorkomen terwijl u aan het koken bent, maar meestal verdwijnt dit vochtprobleem ook snel weer. Er kan ook een permanente hoge luchtvochtigheid zijn, deze verdwijnt niet en komt dan ook meestal in de winter voor doordat het lekker warm is in huis slaat condens op koude vlakken.


Loslatend behang:
Loslatend behang kan ook door een vochtprobleem veroorzaakt worden doordat er een te hoge vochtigheid in uw huis aanwezig is of doordat de muren vochtig zijn.


Ongedierte:
Een vochtig huis is de ideale plek voor ongedierte zoals bv pissebedden en zilvervisjes.U kunt ze vinden op vochtige plekken, achter plinten, onder vloerbedekking en onderin aanrechtkastjes. Ook door deze vieze beestjes kunt u zien dat u ergens in huis een vochtprobleem of meerdere vochtproblemen heeft.


Schimmels:
Schimmels kunnen overal in een nat en vochtig huis voorkomen bijvoorbeeld schimmels op schoenen, schimmels op een kastje tegen de vochtige of natte muur, schimmel achter uw gordijnen of schimmel op uw meubels. Schimmel is ongezond en vies om te zien. Er ontstaat hierdoor een muffe geur in huis. Dit is een vochtprobleem dat u misschien niet direct als een oorzaak van een vochtprobleem zou herkenen.


Zoutuitslag :
Een ander vochtprobleem is zoutuitslag. Zoutuitslag lijkt vaak op schimmel, maar dit komt doordat het water van bijvoorbeeld optrekkend vocht niet alleen water bevat maar ook zouten bv nitraten, sulfaten en chloriden.


Loslatend/aangetast pleisterwerkwerk:
Als er veel vocht in uw huis aanwezig is of als er teveel vocht in uw muren zit kan het na verloop van tijd uw stucwerk aantasten en er zelfs afvallen. Dit zijn de typische schade die deze vochtproblemen kunnen veroorzaken.

Oplossing & behandelen opstijgend vocht (lees meer)

Oplossing:

Om van het optrekkend vocht af te komen worden de te behandelen muren geïnjecteerd. Wij injecteren deze muren met een hoogwaardig en een door officiële instanties milieuvriendelijk product. Dit product dat reageert op water wordt in de muur gespoten, en op deze manier wordt erna uitharding een ondoordringbare barrière gevormd.

Efficiënte & betaalbare oplossing  tegen opstijgend vocht!

Producten - Doe-Het-Zelver - opstijgend vocht (lees meer)

Doe-Het-Zelver

U bent een gevorderde doe-het-zelf fanaat en u bent op zoek naar professionele & doeltreffende  injectieproducten tegen opstijgend vocht?

Vraag onze prijzen & advies !

Producten - Doe-Het-Zelver (lees meer)

Doe-Het-Zelver

U bent een gevorderde doe-het-zelf fanaat en u bent op zoek naar professionele & doeltreffende  vochtwerende membraam.

Vraag onze prijzen & advies !
 

Klik op een foto om te vergroten
 

© mureninjecteren.be - Lees onze gebruiksvoorwaarden

site by Go4it media group